Mulle

Har haft Mulle i snart en vecka:) Tiden går galet fort! När han kom va han väldigt rädd vid beröring. Så fort man petade på han flög han i luften. Har varje dag borstat honom och lyft hovarna. klappat honom överallt, och nu kan jag röra öronen utanproblem och hela han:)  Han äskar vekrligen att bli ompysslad och pussad på:) Sen har han börjat med en grej:P han vänder röven till. Men inte för att sparkas utan för att man ska klia honom på rumpan:) haha Minsötmulle:)

Han tycker det är jätte tråkigt och stå uppställde. eller ja stå i stallgången för en håller altid i honom. Det är väääldgt tråkigt. Så det övar vi på varje dag:) Han går snällt med när man leder honom och så:) Är mest när han ska ut som han blir pigg och vill busa:) Men annars så är han toppen:) Sen är han fruktansvärt hingstig med. Så det lugnar ner sig såfort kulorna åker:)

Det va lite uppdatering om Mulle:) sen en kul grej jag fick veta idag:) Mulles farfar är en känd avelshingst:) Ett engelsk fullblod, där ser man vart han fått sina långa ben ifrån:) ihhihh



Min underbara mulle<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0