Trött

jag är så fruktansvärt trött :( så jag ska faktiskt åka till sjukhuset nästa vecka:( För tror jag har massa brister och skit igen:( känt mig dålig idag :/ Men har städat och haft mig idag :) Sen lagade jag lite mat :P haha Konstigt det kändes att äta själv. hahaha :D Men va lite skönt endå :D

Tänkte ta en dusch och göra en ansiktsmask nu:)
Ikväll blir det bara film och mys med hundarna =)
Puss&Kram// E



städdag

Nyss pratat en timme med min älskade pappa:) Alltid skönt att få prata av sig lite :) vi har även prata om renoveringen i hallen och köket :) Så pappa skulle komma upp om 4 veckor och göra det sista :)Skönt :) Vet inte om jag ska visa före och efter bilderna nu eller närallting är helt helt klart :) får se hur jag gör :)
Idag ska jag städa sönder!-.- Älsklingen jobbar till 11-12 i natt. Så jag tänkte ta ett riktigt ryck här hemma :) så det är lite fint när han kommer hem:) kanske tom baka något:) hahaha
Har även några paket som väntar hemma :D bland annat birksluva och sen mina boxskyltar :) Sen hoppas jag att min gpa hjälm ligger och väntar :D MOOHHAA:D nästa vecka kommer veterinären igen mulle ska vaccineras och ska även titta om birk fortfarande är halt. Hoppas han är pigg så vi kan börja rida igen :D kommer även att lägga upp ett schema för hur hans ridning ska se ut :) Vi ska börja om helt ifrån början och bygga upp alla muskler och sådär :)
Nee nu ska jag slänga i mig lite frukost och kolla en film sen blir det att storstäda och tvätta :)
Puss&Kram// E



jag saknar er något fruktansvärt <3<3 men om någon dag är jag och pussa på er igen!!! <3<3<3

Nytt

bestämde mig för att köpa ett till john whitaker schabrak :)
Denna gången blev det ett vinrött =) Tyvärr hade jag inte råd med luvan nu, så den får jag köpa senare:)
har ju sedan innan det blått med matchande luva :)
som sagt så är det de vinröda
och det kostar 598
och ni hittar det här
http://www.ridsportbutiken.net/sortiment/hasten/vojlockar.html
Puss&Kram// E

måla om

Idag ska vi måla om i köket :) Vi ska strax glida till affären för att köpa färg:) blir någon latte eller grå:) Golvet ska bli svartklinkers och sen ska vi byta ut bänkarna till marmor eller vafan det heter:P hahaha  Sen blir det väl att byta ut kaklet med :) Men det får pappa göra! Hoppas vi kan bli klara med det ikväll :) Så man kan börja riva ut i hallen :) har ju 6 garderober där ute -.- Så 3 ska bort sen ska vi tapetsera :) blir även att lägga svart klinkers:) Men golven får pappa göra :) haha
Vi får väl se hur detta kommer sluta:P tur man äger lägenheten :P hahahaha
Ska även åka och köpa min nya mobil snart :) Blir en Sony ericsson Xperia X10 mini pro :) Gillar den starkt! =)
ne nu ska jag plocka upp lite här sen blir det att ta en lätt lunch :)
Puss&Kram// E

Min älskling är så galet snygg :) <3<3
är så glad att jag har dig <3<3

VILL HA!!!!

Jag vill verkligen ha detta :P Tänk så snyggt det hade varit tillsammans med min nya Gpa hjälm:D haha
Dom svarta :)
tretorn 2998
Hoppas att dom blir en julklapp ifrån pappa(A) haha
Ridstövlarna hittar ni här:
http://www.ridsportbutiken.net/sortiment/ryttaren/skor_stovlar.html
Ridbyxor ifrån John Whitaker
749
Ridbyxorna hittar ni här:
http://www.ridsportbutiken.net/sortiment/ryttaren/ridbyxor.html
Dom blir snart mina:D tänkte beställa ett par såna nästa månad :)
Kingsland jacka galet snygg :)
1498 
Fundera starkt på att beställa  :)
Den hittar ni här:
http://www.hastbiten.se/bomber-kingsland-p-748-c-278.aspx


Min önskelista just nu :D



renovera

Vad rastlös jag är men endå galet trött:P idag har jag inte gjort ett skit:D och det var as skönt:) Har städat hela veckan och fixat och skit :) så idag sket jag i smink och hade bara mjukis brallor på mig:D haha Men ibland ska det vara så med:)
idag har jag som sagt inte gjort ett jävla skit :) bara lagat lite med och tvättat  :) Älsklingen och jag bokade även en resa:P Men vii bestämde oss för att avboka och renovera om köket och hallen istället:P hahaha Så i morgon ska vi åka och köpa färg och tapeter :) Hoppas det blir snyggt :) Kommer att lägga in före och efter bilder :)
Sen är det bara klinkers golv som ska in :) men det får pappa göra :P hahaha för det kan inte vi:P kan knappt måla hahhahaa!
Jag längtar efter min hästar :( super mkt:( men dom har det bra :) <3 <3  ska pussa sönder dom när jag kommer hem till dom:) Sen har jag ju lite saker som kommit :) Deras boxskyltar(kommer lägga upp bild på dom), sen birks görna luva ifrån equiline och mulles eskadron skydd :) Sen ska jag köpa massa morötter med :D <3
Ne nu blir det att mysa lite framför tvn sen krypa ner :)
Puss&Kram/ E





1 år

Idag fyller yoshi och nova 1 år :D tänk vad tiden går fort :') <3<3<33 kan inte fatta att dom redan är 1 år :) <3<3
<3<3<3<3<3 finaste flickorna <3<3<3<3 :)

Gpa

Jag har bestämt mig för att köpa en GPA hjälm:) beställde faktiskt en sådan idag:)
blev denna :) hade jag varit rik hade jag köpt en GPA Speed Air, men tyvärr kostar dom över 6000 :( Får väl vinna på triss :) hahaha. Men den jag köpte nu duger gott och väl :D
pris för denna är 4200
och den hittar ni här
http://www.horze.se/Titium-hj%C3%A4lm/30040,sv_SE,pd.html?dwvar_30040_color=BL&start=2&cgid=helmets

trött trött

Ska snart ta och krypa ner jämte bbylove:) <3 så mysigt att somnade och vakna jämte min älskling <3:)
idag har jag storstädat lägenheten :) så nu är den städad från golv till tak:) känns as skönt:) Sen åt vi en toppen middag:) Älsklingen gjorde någon god veggrej:) svårt att förklara men det är galet gott:) Sen tog vi det lugnt och kollade film :) thihihi
Imorgon är det tvättning som står på listan-.- Sen glida en runda på stan och köpq födelsedags presenter till nova och yoshi<3 :) Dom fyller nämligen 1 år imorgon:) gud vad tiden går fort:') Så vi ska baka en hundtårta med:) hiihih <3 Sen får man se vad som händer mer:)
Har nyss tagit en skön dusch och gjort en ansiktsmask:) vilket var underbart skönt :D Även fixat mina naglar och lite sådär:)
sitter även och fundera på en ny gpa hjälm:P dom kostar ett par tusen men det är världens skönaste hjälmar.:) så fundera starkt på att inskaffa mig en sådan :) Ska fundera lite och sen får jag se :)
Puss&Kram// E


Jag älskar dig mer än något annat <3<3
Min mobil har lagt av helt!! får min nya på fredag!

kasst

världens dåligaste uppdatering jag vet:P Men jag är hemma i Västervik och inte haft någon data här fören idag:P
jag är som sagt i hemma i viken. Åkte hit i söndags :) skönt att komma hem och plocka i lägenheten lite:) Sen har jag umgåtts med gandalf och ida:)
idag har vi gjort massa ärende och skit:) handlat en massa skit känns det som haha :P sen har jag tvättat och städat sönder. Imorgon ska jag torka alla golv och alla hyllor och skit. Sen är jag klar med min storstädning:) super duper skönt:)
Saknar mina hästar galet mkt!!! <3<3 Veterinären var ju hos honom förra veckan och fixade hans tänder sen visade han 2 graderns hälta på vänsterbak på böjprovet. :( då gick väl inte så överdrivet bra tyvärr. han skulle vila 3 veckor sen kommer fält tillbaka och kolla på honom :) Då ska även mulle få en till vaccination.
I söndags va jag även ute med mulle och gick i trafiken för första gången i hans liv. Den hästen är totalt orädd för allting. Lastbilar traktorer och grejer som flyger upp ifrån väggkanten. så är riktigt stolt över min lilla prins:)
Nu blir det blåbärspaj :) va lite kort om vad som hänt:P haha Kommer väl mer någon annan dag:)
Puss&Kram//E

Veterinären

Sitter och dricker världens bästa cola nämligen cola vanilla:D Så underbart jävla god! så synd att den bara finns att köpa på vissa affärer-.- När den är så underbart god:)

Ska strax ta och åka till stallet:) Veterinären kommer och ska titta på Birk vid klockan 1. Så nu håller alla tummarna för att det kommer gå bra :) <3<3

Ne nu ska jag hoppa i ridkläderna:)

Puss&Kram// E



Min lilla älskling som är totalt galen i hö hahaha <3<3

Birk

Då kommer det en liten presenation av Birk:)

Birk är en fjording på 15 år :)

Jag hittade birk genom att jag skulle hälsa på min kompis som har stall(där jag har birk nu). Så såg jag honom och blev då helt förälskad i han. Sen fick jag ta in honom och borsta honom. Och det klickade verkligen:) Sen någon vecka efter kom dom och sa att ägaren skulle sälja Birk. Och jag sa direkt att jag tar honom. Men då var det mening att en annan familj skulle ha honom. Så jag ringde ägare och sa att jag gör vad som helst för att få Birk:)

Så efter lite tjat fick jag honom:D När jag fick veta att jag han skulle bli min skrek jag och grät samtidigt :) hihi <3 Så den 15 Juli fick jag min prins:)

Han är ingen slö och tråkig fjroding som många tror:) det är fart i honom och han älskar att hoppa:) Han är hoppad 120 med ryttare och tävlad en del som yngre:) han är världens mysigaste lilla plutt :) Jag kan ha honom lös efter mig och sådär:) <3 han älskar precis allt:)

Det var lite om min Birk:)








Min fina kille <3<3


hööks

jag är helt slut! har verkligen stor shoppat. Varit en toppen dag med Becca och Bella:)

Började med att jag inte sov ett jävla skit inatt-.-  Klockan 11 var jag istallet:) Sen åkte vi vid 12 tiden:) och shoppade en jävla massa på hööks:) Sen hittade jag en snygg ljusrosa tröja på gina:)
Köpte det snygga regntäcket till birk:) det passade han perfekt:)  så detta var vad jag köpte idag:)

  • Det rutiga regntäcket till Birk
  • Ett flugtäcke med mage och hals till Birk
  • en grimma till birk
  • en grimma till Mulle
  • Två tvättsvampar
  • en ridjacka
  • ett grimskaf
  • ridvantar
  • en tröja ifrån gina tricot
  • 3 presenter till älsklingen
Det var nog allt jag handlade idag:)  skit nöjd med allting:) Orkade inte ta kort på allting tyvärr.
Så nu är det slut med hästhandlandet hahaha

Imorgon kommer veterinären ochj ska kolla på Birk. hoppas det går bra för min lilla älskling:) <3<3<3

Imorgon kommer även min älskling ner:D ska bli skit mysigt<3<3 längtar att få pussa på honom <3<3 älskar dig mest ricky <3<3<3 du är mitt allt<3<33

Ne nu ska jag snart ta och krypa ner. Är galet trött och min nacke och rygg gör så jävla ont:( Min gamla ridskada har kommit fram :( sen när jag blev sparkad i huvudet för ett par år sedan. Tog mig 2 år av sjukgymnastik för att kunna vrida på huvudet normalt igen.  Så hoppas verkligen inte jag få börja med den skiten igen!!-.-' Men nu hoppas vi på att det går över snart :)  kom på att jag inte skrivt en presentation av birk så ska göra det nu:)


Puss&Kram// E



Kärlek<3



Min super söta tös<3<3:)  tänk att hon snart fyller 1 år:) vad tiden går fort :')



tvätt tvätt

Sådär då var jag klar med min lista:) Har bara en till maskin att tvätta:) Skönt att ha fått allting gjort:) hihihi.
Målade även naglarna:) vita tippar och sånt bara klarlack eller vad det heter över haha. Blev faktiskt ganska snyggt;) haha

Idag har jag som sagt varit och shoppat lite mer hästgrejer(A) haha! nu får det vara slut på det.
Glömde ta kort på det :) Men idag blev det:)

  • Ett grönt schabrak ifrån horse pro eller vad det hette:P
  • Ett blått schabrak ifrån Equiline
  • Två hinkar till Mulles mat
  • Ett ländtäcke ifrån horsepro
  • En turkos skit söt grimma till Mulle
Ja det var väl allt jag köpte idag. haha! Imorgon ska vi åka till Hööks :) där jag ska köpa Birks nya regntäcke :) bestämmt mig för vilket jag ska ha :) blir detta



Tror det kommer passa han perfekt:)

599 kr

 

 

Sen lär väl något mer komma med hem:) hihihi. Efter detta besök är det slut med att köpa hästgrejer:) Ända jag behöver är två sadlar. En westernsadel och en brun sadel som passar ihop med mitt nya träns:P

Hatar när man har brunt träns och svart sadel. Men har fatktiskt hittat en brunsadel jag fundera på att köpa:) Så tror den får följa med hem på fredag:) Vi får se:)

 

Ne nu ska jag hänga upp min tvätt sen slänga in en ny maskin:)

 

 

Puss&Kram// E


måste göra

KOm hem tidigt ifrån stallet idag så jag hann göra lite saker :)

Duscha
Bada Yoshi
Storstäda mitt rum
Tvätta
Vika och hänga in alla kläder


Det är vad som ska göras ikväll. Så det är bara att börja:) Sen blir det att åka till hööks imorgon:) Så ska skriva en liten inköpslista:) Sen var jag och handlade lite mer hästgrejer idag(a) skriver mer om det sen:)

Puss&Kram// E

Benskydd och huva

Mulle har fått sina första benskydd idag:) Blev ett par svarta eskadron :) Som han ska använda i framtiden :)


ett par såna fast svarta:)

det kosta runt 600 kr:)

(bild ifrån google)

Sen köpte jag en huva till birk:)


En sån fast i grön Ifrån Equiline
Kostar 400 kr

Nu ska jag till stallet


Puss&Kram//E


Snart kommer min älskling :D:D:D <3<3<3 ska bli så mys<<3<3


Älskling<3

På torsdag kommer älsklingen hit:D längtar jätte mkt :D du är mitt allt bbylove <3<3<3 Älskar dig som fan<3<3 tack för allt du gjort för mig <3<3 du är min själsfrände och bästa vän <3<3<3 Du och jag föralltid <3<3<3



Du är det finaste jag vet<3<3<3

Shopping

Är helt slut! Så ska snart ta och krypa ner. Sov verkligen skit i natt:( Sen åkte jag till stallet runt 1 tiden. Men hann på vägen stanna till och shoppa lite på granngården:)

Blev




Vintertäcke till Mulle
Hansbo 500 kr


Hink överdrag (frukost och Lunch)
19 kr och 39 kr (olika priser tydligen:S )

Hundregn täcke till Yoshi 139 kr

En äppelgrön huva till Birk i från hansbo 99 kr:)

bättre bild på huvan! men visst var den liten söt:)
(mulle prövade den, vad han blev arg, jag skrattade så jag höll på att dö)

det var mina inköp idag:) super nöjd :)

Sen har vi städad sadelkammaren och foderkammer:) Så nu är det rent och snyggt:) Sen ikväll fick vi hämta hö:)

Mulle hade även täcke på sig ute för första gången. Och gud vad arg han va. hahahahaha. Den lilla hästen har såna utryck hahaha. Iallefall bet han i det och han skulle stampa på det:P hahahaha. Vad vi skrattade. såg så sjukt roligt och gulligt ut:) sen stod han och tjurade i ett hörn i hagen hahahahaha :) men sen gillade han läget:)

Ska åka till hööks på fredag tack och lov! birk fick ha sitt super reserv regntäcke! usch fullt som stryk och ett hål på det-.- Men på fredag får han sitt super snygga regntäcke:)

Kommer lite bilder från idag:)



Min fina tös<3<3



Sötaste<3

Söt Mulle<3<3<3


Min fina Birk<3<3

orkar inte lägga in fler:)

Kommer säkert lite mer bilder senare:)

Puss&Kram//E






Mulle 1 månad

Idag har jag haft Mulle i 1 månad:)  fan vad tiden går fort!! helt sjukt:) Han har verkligen ändrat sig:) Så tänkte berätta lite mer om honom nu :)

Har märkt stora skillnade på Mulle sen han kom:)


Mulles är som häst, fruktansvärt orädd tuff och allmänt cool :) haha En mkt envis kille och gör allt för att få sin vilja fram. När han inte får det blir han världens suraste. haha  Han är fruktansvärt social och ska alltid vara med. Och gärna hjälpa till emd saker och ting.  Skulle han få skulle han gärna sitta i knäet haha :) 

När han kom fick man inte röra mening och ryckte till så fort man rörde honom på ryggen! Men nu går det kanon att röra hela honom:) utan problem:) men att stå i stallgången utan att bli sur och stå still är något vi jobbar på varje dag:) Men det går framåt:) Sen blev mulle även kasterad den 31/8 vilket gjorde hoonm lugnar i sättet och emot andra hästar. Han skulle på allt han såg. Och gjorde allt för att ta sig ut med.

Jag ser framåt att växa ihop med Mulle:) Han kommer bli en sån galet fin häst:)  Vi både är förbannat envisa men det är alltid jag som vinner;) och det har lillkillen börjat lära sig:) och då försöker han stegra sig men så fort jag putta bort honom så ställer han sig och surar:P han har verkligen sånt ansiktutryck:P det säger alla. Men ser verkligen när han är riktigt förbannad. Och då är han så galet söt:) hahaha 




Min fina kille <3<3

mina djur! <3<3<3

jag blir så förbannad och så jävla ledsen!!!

Varför har ni emot mina djur? varöfr hatar ni mina hästar? varför är hatar ni min hund? kan ni ge mig ett fucking riktigt jävla svar på det?

vad har mulle birk eller yoshi gjort er. Jo jag ger dom min tid. För dom kräver min tid.Jag vet att den senaste tiden har det bara varit dom dom dom. Jag har haft så jävla mkt! mulle kasterades Mulle fick en svårt infektion och fick akutvård några dagar efter! kände ju jävla roligt att se min lilla prins ha så ont så han knappt kuned stå! fy fan och ni har mage att säga så? Ska jag säga så om era djur? Dags att tänka sig för lite?

Mina djur är mina bästa vänner, dom finns alltid där för mig. Dom ger mitt liv en sån glädje att det inte går att beskriva. jag tar vara på varje minut med dom <3  ni borde vara glada för min skull? men det är tydligen svårt det med..  Dålig stil med tanke på allt som jag har varit med om. att inte ens unna mig att få må bra är förjävligt!! idioter!

jag har inget mer att säga än att fy fan för er!

Vad som än händer kommer jag aldrig att sälja mina djur <3 dom är mitt allt <3<3 



Pure love <3<3







John Whitaker

jahopp sämst uppdatering igen:P men e typ aldrig hemma. Kommer hem skit sent på kvällen sen orkar jag ingnenting:P hahaha

även shoppat lite till min älskade birk:) köpte även ett par chaps till mig :) Fick mina nya ridskor i fredags :)

detta var vad jag köpte =)

en reflex grimma
ett träns
flugpannband
ett rött dressyr schabrak

sen det bästa av allt :D

Ett sammets schabrak med matchande huva ifrån John Whitaker :)



599 kr



349 kronor 

bilderna är tagna ifrån google :)
jag och mina huvor, vet inte när jag ska används dom:P haha har två huvor till, en blå as ful:P sen en ljusblå ifrån Eskadron. Men någon gång lär ju vara den första:) haha 
Det var lördagens shopping :)


Igår va det en heldag istallet som vanligt:) ungarna red hela dagen -.- så ja det var väl vad som hände igår. Lallade med bella typ. Sen sov bella hos mig, va la oss halv fem och jag har skrattat så jag höll på att dö hahaha

Sen idag åkte vi till stallet vid 12 tiden så hoppade hon birk :) gick kanon. han älskade att hoppa, han  är hoppade med ryttare till 1,20 rätt bra för att vara en fjording:) hihiihh. Sen har vi gjort om hagar och haft oss. Sen har becca och jag lallat runt lite:) Sen har jag putsat alla träns och alla sadlar i hela stallet!:D fan vad snäll jag är:D haha. Jag putsar mina grejer efter varje gång jag användt dom så :) Så det har jag hållt på med i 2 dagar :P hahaha  men jag är snäll jag :)

ja det är väl lite av vad som hänt i helgen :) På fredag blir det att åka till hööks :) birk behöver ett nytt regntäcke och mulle behöver någon ny grimma :) Mina tokhästar är underbart söta :) Sen på torsdag kommer veterinären igen på besök. Sen kommer han igen efter 2 veckor. Bara hoppas det går bra :)

Uppdate om Mulle:) nu är mulles svåra infektion helt borta:) hela underlivet eller vafan man säger. va som en fotboll:( stackaren kunde knappt stå upp:( Skönt att allt är bra igen och han har återgått till att vara tuffa Mulle emd glimten i ögat.  charmtrollet nr 1 :) <3<3<3




Mina prinsar <3<3


birk i stitt nya täcke och grimma:P haha han fick förra veckan:P
HAHAHA och det passar verkligen INTE som ni ser!

så det täcket är till salu, bara provat i 15 minuter, då han hade det på sig!
st 125



Så blev han när jag klippte av manen med :) han hade ju lång man innan :) tycker han blev skit snygg i sin fjording man:) (hoppas den reser sig helt snart )



Kärlek<3<3




Min underbart fina flicka <3

utan er skulle livet inte vara värt något<3

tack för ni fått mig på fötter igen <3<<3<3


Puss&Kram// E

gäässsp

Gässssp vad trött jag är. Mina ögon faller typ ihop snart. Ska fakitkst försöka sova i vettig tid. Blir att man e uppe halva nätterna och tjöööta och smider planer med ellah :) men det är trevligt att prata med mästaren:D hahaha

idag har det inte hänt så mkt mer än vanligt i stallet, hämtat hö och varit och fikat hos världens jobbigaste människa -.- blää!! Imorgon blir det storstädning av hela stallet.  så tänkte åka ut tidigt om jag vaknar vill säga:P haha så man hinner klart:)

ne ska krypa ner nu:)

Puss&Kram// E



tycker fna hårfärgen är lite cool:O man kanske skulle satsa på den igen:O fast lite mer åt det blonda hållet:O

eller vad tycker ni;D


stallet

ska strax sticka till stallet, men tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg:) bara för att liksom:) 

Igår klippte jag av birk sin långa man:P Vet att många i stallet blev väldigt sura över det av någon anledning. Men jag tycker fjordingar ska ha den klassiska fjordingmanen och självklart så fick han än:) hiihh den
har inte rest sig riktigt ännu, så ser fortfarande lite konstigt ut. Men snart så kommer den att se normal ut :) Sen igår hämtade vi lite hö och sådär:) Sen hände inte så mkt mer:)

kommer in massa bilder ikväll:)

Som sagt ska snart ut till min älskade djur<3 lite tråkigt när man inte kunnat rida på ett par veckor:( men nästa vecka kommer veterinären:) så hoppas allt lyser grönt då:) vill inviga min  nya sadel och mitt nya träns;) ihihihih



old pic!




Jag saknar den du var förut,
jag hatar att du inte bryr dig
jag vet ingenting om dig längre


dressyr

idag har jag inskafft mig en dressyrsadel:)

blev en Wintec isabell dressyr  :) synet sadel. jag är ingen direkt dressyr ryttare:P hahaha! Men jag får börja  hahaha :P   Ska även spara ihop till en westernsadel:)

Fick även ett hästpaket idag:) Som innehöll en ljusblå huva ifrån eskdron och ett shacbrak och 2 grimmor och ett fleecetäcke:) Alltid roligt med något nytt:) jag har under 1½ månad inskaffat mig 17 täcken hahaha! Dom har inte brist på täcken iallefall:P haha  Men alltid roligt med något nytt:) väntar på 2 paket till:) ett Mulle täcke till Mulle;) haha var ju bara tvungen, sen mina ridskor med stålhätta :) Sen fundera jag faktiskt på ett swe täcke till birk!! ett skit snyggt!! men nee nu ska jag handla mer!! för tror inte pappa tycker det är så roligt att köpa hästsaker:P hahaha

Mulle har fått en jätte stor infektion efter kasteringen:'( så veterinären fick åka ut akut i fredags. Så nu äter han någon medicin! hoppas verkligen att han blir bättre snart!! Min lilla prins som förövrigt är så galet sur. Han tycker det är roligt att resa sig emot matte när han inte får som han vill.Sne blir han så sur när jag bara drar ner honom:P eller puttar på honom hahahaa! då står han och slår i marken:P hahaha! Men han e överdrivet söt endå:D



bild tagen ifrån wintecs hemsida:)
priset på en sånhär ligger på 6400 :)

jag saknar min Ricky <3 Älskar dig mest babylove<3



Puss&Kram//E

Mulle kastrering

dagen började hastigt och lustigt, hovslagaren kom mkt senare och kom halv 2 när han skulle kommit 11, men men. fram gick jätte bra, men bak va ett rent helvete! han vill verkligen inte. Men andra bakhoven gick bra:) han förstord at det inte va någon ide att kämpa emot.  2 minuter efter kommer veterinären. Vilket betyder kastering, så jag går och pussa på min lilla häst sen går jag därifrån.( jag svimmar så fort jag se blod). Så jag gick in i sadel kammaren och pysslade bland mina lådor. Sen hämtade dom mig när allt va klart, då låg min lilla fis ner, så la hans huvud i mitt knä:) Min lilla fis, 5 min efter det så reste han på sig, super vinglig. Men gick över efter 20 min sen började han äta:) så nu mår han bra igen:)

skönt att ha allting över:) han fick även sina vaccinationer så han ska ha en igen om 4 veckor:) veterinären kommer igen den 16/9 för att titta på birk:) sen igen den 1/10 för vaccinationen av mulle:)så fullt upp med veterinären denna måndag. Sen hoppas jag att han inte behöver komma mera:)

ja det var lite om dagen:) är jätte glad över att det gå så bra för honom:)

fick även en rolig kommentar av min hovslagar: han har kroppen som en åsna! hahahaa vad vi skrattde. men mulle är en fin liten pojk:)



en lite vinlig mulle





han piggnade snabbt till och började äta:)

Puss&Kram//E

ggahh

jag glömde vilken epost jag hade till bloggen:P därför jag inte bloggat:P hahaha

sen råkade jag skriva om mulles kastering i minandra blogg. så kommer ett inlägg efter detta om hans kastrering.

Idag var jag istallet runt 11 och kom hem halv 10.:P så blev ganska länge idag:D men är bara skönt!:) duschade min älskling birk med, haha han drog 4 gånger för mig:P hahaha sen snurrade han runt så hela jag blev blöt. Men tillslut blev han ren och fin:) Yoshi hjälpte även till med att sno min tvättsvamp och springa iväg med. haha:) och mulle blev arg på vattenslagen och bet i den haha vilka tokdjur jag har <3:)

sen hämtade vi hö och sen kom emmy och henne bror ut. Ja sen har det hänt lite allt möjligt! och jag köpte världens snyggaste träns!! gudvad jag älskar det! svin dyrt:P fast va på rean nu:) me like!! speciellt över nacken så det inte ska trycka där och så:) så det kommer användas väl:D

ne ska prata lite med ellah sen sova:) ska åka hem till Västervik imorgon och pussa sönder min älskling <3<3<3

Puss&Kram//E




Min fina valack<3



Min underbart fin flicka<3


RSS 2.0