sista dagen som hingstägare

förlåt fören värdelös uppdatering men min data e sönder:O och jag skyller allt på min vän MAAAAAAARRCCCUUSS:O


Idag är jag för sista gången hingstägare, imorgon klockan 2 kasteras min Mulle, jagär super nervös och spänd. Mkt kan gå fel. Får lite på att dom kan sin sak! min trogna veterinären sen mångamånga år tillbaka. Men endå. Så alla få hoppas att det går bra! idag hittade jag förövrigt min lilla kille i fel hage-.- ett sto brunstar så hna e tokig. Men när jag satte mig ner så kom han till mig:) Men han försökte gå över hela tiden:/

hela helgen har jag varit i stallet:) och myst med mina älskade djur:) birk har problem med en tand:( så veterinären ska komma och titta på honom. min stackars älskling:/ Yoshi blevpåhoppad av en hund som va med i stallet! gud vad arg jag va!! det fick dom veta med!! äckel hund det va.


imorgon blir det en sen uppdatering om hur det gick. för imorogn ska jag vara istallet vid 9 tiden. För ska fia allt i stallet sen kommer hovslagaren vid 11 sen kastering sker vid 2 sen ska jag själv vara på sjukhuset halv 5. mkt att göra! men ibland är det så med!

även beställt en liten present till min älskling<3 åker hem om 4 dagar:D då sk jag pussa sönder min underbara älskling<3<3<3 älskar honom så jävla mkt!!! saknar sönder honom!!!!


Puss&Kram//E



min älskling<3<3



Finaste<3



min fina lilla fis<3



min älskade yoshi <3<3



trickträning!

bloggtorka!! har inte orkat blogga, inte känt för det alls!!

Ibland blir allt för mkt. det är precis vad jag känt! allting har bubblat över och jag har typsuttit iett hörn och lipat:P hahaha Jaja jag e inte mer än männsika!Men nu taggar vi igen:) Så ere med det:)

Idag har jag inte gjort så mkt:) bara varit på sjukan och en snabbis i stallet:) Yoshi han även bli sparkad!-.-  bara nuddade precis! så inget allvarligt som tur va! Men hon tror hon kan hänga i svansarna -.-Så hon fick sig en liten snudd. Så nu hoppas jag hon lärt sig! Kunde gått mkt värre:(

Sen igår va jag fan bäst:P va ju skit väder så skippade att rida. Så mockade hela stallet, förutom två boxar:P hahaa Så mockade 5 st:P duktig jag är;) hahaha Träningsvärken sätter sina spår. haha!
Borstade min lilla suris Mulle med som jag gör varje dag:) och sen klippte jag birks man och borstade honom med:) Vilket jag för varje dag men endå:P hahaha

På tisdag åker mulles kulor:P hahaha. Ska bli skön,t så lillmannen lugnar ner sig lite;) Sen börjar vå tränings! som vanligt mkt horsemanship! sen ska vi trickträna lite;) haha!

Påtal om horsemanship:P Jag är väldigt mkt för det. df jag går med birk gåendes lös efter mig vart vi än går:) om vi är ute påen promenad i byn:) Men min förra cponny va helt  dum i huvudet. Så vi åkte faktiskt till en "mannen som talar med hästar" och det va det häftigaste jag varit med om! tycker det är lite coolt:D inte alla som varit med om sånt;)

sådär det ut när vi kommer!

 

igga mina ben:S ser ut som jag e mer tjock än vad jag är:S ser ut att vägatyp 150 kg:P

 

btw gått ner 6 kg nu;)

 

Någon som kan något om trickträning?? skriv då en kommentar!


Puss&Kram//E


regn!

usch vilket skit väder det ska vara-.-' blåst och små regnat hela dagen! Men nu ikväll har det öst ner -.-super tråkigt..
Som vanligt har jag spenderat dagen i stallet. Emmy va där med:) Red även en liten runda och mockade alla boxarna! jobbigt:P Det är väl vad som hänt idag!

Imorgon ska Mulle få en ny boxs, sen ska vi rida en långrunda:) Det är vad som händer men alltid massa att pilla med i stallet så lär inte bli sysslolös:P haha

Nu ska jag mysa med lilla yoshi:) <3

Puss&Kram//E





Älskling<3<3

dagarna

är as trött och ska snart ta och krypa ner:) Men tänkte först ta och blogga lite:)


Idag: har det faktiskt inte hänt så överdrivet mkt. Vaknade ganska sent efter en sömnlösnatt-.- Sen städade jag lite sen drog jag till stallet. Mulle va överjävlig idag och väääldigt förbannad! tokhästen. Och idag fick birk vila så va bara det vanliga som gällde :) Sen va det ner på stan och kolla. Är inte så mkt för det men men:P haha Sen tog vi något och åt och nu sitter jag här trött och sliten:) hahaha.

Igår: spenderad hela dagen istallet(som vanligt). Började med typ ponnyridning eller något:P haha Massa kids som skulle rida små hästarna. Så medans dom höll på mockade jag och det:) Sen tog jag ut birk på en galopptur i skogen! så galet skönt! de bästa sättet att rensa hjärna och bara njuta!! sen bet birk mig i fingret något fruktansvärt!!-.-' Så är assvullen och såret är helt infekterat -.-' Smidigt!! Men så kan det gå :P hahaha! Mulle ochjag bråkade när jag borstade honom. hhaa han ska ta ett steg fram då backar jag hoonm. sen gör han så igen. Sen höll vi på så:P men han har förstått att jag är envis! haha. Men han e riktigt duktig nu!! går jätte bra att borsta benen innan började han hålla på att tramsa.  sen en grej som är bra. När jag står och prata mednågon och ha hästen i handen. Så lutar jag mig alltid. Lägger armen över och sådär. och den gången hade jag mulle i handen och tänkte inte pådet. Men han stod lungt och åt :)


Mulle och yoshi är typ bästisar eller något:P för såfort mulle ser yoshi blir han superglad:P Då springer han fram till yoshi och så slickar yoshi han på mulen:) haha ser så gulligt ut:)

Ne nu ska jag sova:)

snart ska jag hem till min älskling!! saknar honom så!! <3<3<3 Längtar efter att få pussa påhonom <3<3

Tillsammans
18/6-09<3
Förlovade
09-09-09<3

Jag älskar Dig <3


super dåligt!

min uppdatering suger som tusan! knappt varit hemma så skyller på det:P antingen kommer det ett inlägg senare ikväll. annars kommer det massa bilder i morgon och inlägg:)

btw. mulle har varit HEMSK idag! stegra sig och muppa sönder-.-' Men han bråkar med fel person den lilla busen:) moha!

Puss&Kram//E



Tjalle och Birk<3<3

Jag älskar!

Jag älskar mina underbara små djur över allt annat<3


trött trött och trött

Jag är så sjukt trött. Sov knappt något inatt heller-.- Så typiskt!! hoppas jag kan sova inatt!

Idag har jag ifallvarit som stallet hela dagen:) Åkte dit vid 2 och kom hem 9:) så inte så överdrivet länge endå men mkt hände på dom timmarna. hahha

Började med att vi fikade när jag kom dit:) sen mockade jag mulle och birks box som vanligt:) haha jag va helt slut efter:P haha Sen fixade vi massa annan skit. Som att spänna trådarna på staketen m.m

Sen tur vi en tur med hästarna. jag hade en med mig en handhäst där lilla hanna satt på. Sen skulle vi rida ihagen efter vi skrittat en runda. Då flyger stackars hanna av och bryter handen:( Stackars lilla tjejen!Så slutade tyvärr inte bra:( Sen fixade vi det sista istallet och mätte mulle och borstade och myste med honom:) så han är 118 cm nu:)


ne ska slänga mig i sängen och glo film nu . Lär väl inte kunna sova som vanligt men man kan ju hoppas:)

Puss&Kram//E

dina undanflyter är så dåliga-.- jag är inte dum!!!


Mulle

Har haft Mulle i snart en vecka:) Tiden går galet fort! När han kom va han väldigt rädd vid beröring. Så fort man petade på han flög han i luften. Har varje dag borstat honom och lyft hovarna. klappat honom överallt, och nu kan jag röra öronen utanproblem och hela han:)  Han äskar vekrligen att bli ompysslad och pussad på:) Sen har han börjat med en grej:P han vänder röven till. Men inte för att sparkas utan för att man ska klia honom på rumpan:) haha Minsötmulle:)

Han tycker det är jätte tråkigt och stå uppställde. eller ja stå i stallgången för en håller altid i honom. Det är väääldgt tråkigt. Så det övar vi på varje dag:) Han går snällt med när man leder honom och så:) Är mest när han ska ut som han blir pigg och vill busa:) Men annars så är han toppen:) Sen är han fruktansvärt hingstig med. Så det lugnar ner sig såfort kulorna åker:)

Det va lite uppdatering om Mulle:) sen en kul grej jag fick veta idag:) Mulles farfar är en känd avelshingst:) Ett engelsk fullblod, där ser man vart han fått sina långa ben ifrån:) ihhihh



Min underbara mulle<3

mkt som hänt

jag orkar inte blogga idag! mkt som hänt och massa skit!

så återkommer imorgon

bllläää

jag är helt slut asså plus att jag har världens huvudvärk. Ska ta och sättapå en film och lägga mig. Kommer säkert somna som en stock:)

kan dra dagen lite kort:)

började med att jag åkte till stallet vid halv 1 sen kom familjen hall och red och sådär. Sen kom Emmy då drog vi till jysk sen käkade på donken. Sen red vi en lååångtur. körde även lite dressyr med gubben. Han tyckte det va såå fruktansvärt jobbigt. så det är något vi ska träna mkt framöver.mina ben är helt döda. hahhaa
Sen hade jag tur att någon snäll männsiak hade mockat birks box. så hade bara mulles kvar:) Så mockade den sen åkte jag hem och nu ligger jag här:P hahhaa det va denna dagen:P

Imorgon blir det som vanligt stallet. Ska träna nh träning med mulle:) och sen ta en skrittrunda med birk:) det är vad som händer imorgon:)

nu ska jag försöka sova :)

Puss&Kram//E



Kärlek<3

regn-.-

inatt sov jag som en kratta igen-.- BLÄÄ.. Ska snart glida ut till stallet:) Ska rida långrunda om vädret vill-.- för regnar -.-' så hoppas det försvinner så man kan ta sig en tur:D sen kommer familjen hall och ska titta på en sadel till deras häst:) det är väl vad som händer:)  sen ska jag lyfta hovarna på mulle och borsta han som vanligt så han vänjer sig mer ochmer:)

haft en super busig yoshi idag på morgonen <3:) ihihiih så söt:) min underbara lilla flicka är:)<3

Ne vad tiden går:) dags för stallet:)

Puss&Kram//E



Jag saknar dig min prinsessa:'(
vissa dagar är värre än andra!
<3<3

fläskpadda

Ska strax krypa ner och titta film:) är som sagt vrål trött-.-'

Emmy 2 skickade mupp bilderna och vissa kan jag fan inte ens visa:P hahahaha visa bara någon:P hahaha För jag ser ut som en överkörd fläskpadda  typ hahaha:P Men vi hade roligt när vi tog dom iallefall:P hahaha


asså USCH:P typ cowboy eller något:P



Krama om min lilla älskling<3



fläskpaddan älskar sin birk:)<3 ihihih


det var alla bilder ni får se:P dom andra är förbjudna:P hahahaha

Blir väldigt irriterad på folk. Som inte kan vara glada för min skull! utan ska direkt hacka på hur jag har pengarna till att ha mina hästar. blablabla. En grej ni har inte med det att göra. Sköt erat så sköter jag mitt. kan ni inte vara glada för min skull så kan ni vara tysta:)

Ne nu ska jag krypa ner:) hoppas jag kan sova inatt:)

Puss&Kram//E



wiie!:)

jag är helt slut idag! Somnade klockna 5 idag på morgonen:) Ellah min tokvän ringde och tjabbade sen sjöng vi sen lallade vi:P hahah Men ibland behövs det med:) Sen vaknade jag runt 12.Så blev ändå ett par timmar:)

Sen vid 1 drog jag ut till min älskade hästar:) Vi släppte ut Mulle för första gången tillsammans med Emil:) Det gick super:) Först skulle mulle sätta på Emil:P haha Men sen blev dom bästisar och började busa:) Tur det iallefall..
Sen borstade jag även HELA mulle idag:) han stod stilla och var så duktig:) sen provade jag det nya regntäcket med. Passade perfekt:) är stolt över honom:) Men längtar endå tills hans blir vallack. hahhaa:)

Sen provade jag westersadel på birk! säger bara kärlek! så blir att inskaffa en sån om något år:P haha Men först på tur är en ny allround sadel:D och ett regntäcke! det är bara ett måste!! Så ska ta och inskaffa mig ett nästa vecka:)

Nu ikväll blir det bara att chilla galet. Är så sjukt trött. Yoshi ligger helt utslagen i soffa. haha. Hon harhaft fullt upp med att jaga flugor min lilla älskling<3:)

presentation kommer om Birk med. men orkar inte idag:P haaha

På måndag ska jag ringa hovslagaren, hans hovar ser ut som fan:( så han få fina fötter igen:)

Bilder från idag



Första gången dom träffades:)



Mulle<3



<3<3



Min fina pojk<3



<3<3



<3<3<3



<3<3<



Mulle&Emil:)


tjockisen kom med på bild:P jag ochlilla mulle:)



Älskling<3<3



Min fina flicka<3<3



Finaste <3<3



1 timme efter vi hämtat han:) <3

Kommer ett till inlägg ikväll. men flumbilderna som Emmy2 tog på mig och birk:P haha

Puss&Kram//E


Presentation

Yoshi föddes den 23/9-09, hon är blanding mellan amstaff och amerikans bulldog :) Jag köpte inte henne fören den 18 Februari. Då tog hon mitt hjärta med storm.

Yoshi är en stor hund som tror hon är liten. Hon är en riktig knähund och en väldigt glad och social liten tös. Hon älskar precis allt och alla:) Barn och hästar är det bästa hon vet:) hon är alltid glad, och ska alltid pussas och kelas:) Hon är väääääldigt mattesjuk. helt ska hon följa mig vart jag än går:) Hon är en trogen vän:)

Jag älskar min yoshi något fruktansvärt. och tiden bara springer iväg. snart är hon 1 år och hon börjar bli riktigt stor. Känns som att hon va en liten bebis igår:')






liten liten bebis<3



samma dag jag hämtade henne<3



<<3<3<3



<3<3<3



<3<3<3<3






<33<3<3



kärlek<3<33



<<3<3<3





Funkar inte att lägga in fler bilder-.-
men detta va lite om min yoshi<3<<3<3<3<3

min ögonsten<3<3<3

Jag älskar dig en massa Yoshi<3<3




Presentation

Mulle är en 1 årig hingst som är född den 29 april 2009:) Han är en blandras mellan shettis och svensk ridponny.Nu är han 118, så han är fortfarande en liten skit:) Han ska snart kasteras då det verkligen inte fungera tyvärr.

Mulle är en trevlig lite prick:) som är väldigt social,orädd och smart och tuff:) Jag fastnade för honom direkt! det var något speciellt. Jag kände att han va min. så den 12/8-10 kom han till mig:) sötare än sötast! Men vi har mkt jobb och slit framför oss:)

det är lite om Mulle:) känner inte honom alls ännu. Men kommer att komma upp mer om honom med tiden som går:) kommer även skriva väldigt mkt om hans utveckling:)



Mulle som liten liten bebis:) och hans mamma Dalia



vet tyvärr inte hur gammal han är här:)men han har nästan växt om sin mamma:) ihihih


Mulle i april:)


Mulle 13/8-10


mulle 13/8-10


vi två 12/8-10



mulle&jag 13/8-10


jag och mulle igen.
jag ser tjock och skum ut. mulle ser med skum ut:P hahaha



Mulle<3


ignorera tjockis:P
Mulle är inte så stor som alla tror:P hahha

<3<3<33

Jag älskar min underbara Mulle<3

12/8-2010 blev du min<3

fredagen den 13

Min rygg är hemsk har så sjukt ont. Har bara Mulle att skylla-.- han e å fruktansvärt JOBBIG!! dom sa att han inte va hingstig:P men han är tokig:P hahahaha Men han e underbar lilla fisen:) Prövade även alla täcken. Han tog det AS bra. ingenting han stod bara stilla. Det är första gången ha någonsin hade något på sig. Så är super stolt:D Sen tog jag ut honom på gräsmattan så han fick beta lite:) Då blev han riktigt stirrig:P Imorgon ska vi släppa ihop han och Tjalle. Han har fått stå inne nu och känna sig hemma:) Så får hoppas det går bra:)

Så idag har jag bara varit istallet:) Yoshi har lekt en massa med Göte en stor svart hund:) dom älskar varandra. så nu ligger hon utslagen i soffan:) ihhih min lilla älskling<3<3

Idag har jag även shoppat. blev ett rosa koppelset till Yoshi ett domi ulltäcke till Yoshi:) Som hon ska ha inne i stallet på vintern:) Sen fick birk ett AS snyggt sommartäcke:) Sen fick mulle 2 svetttäcken, 1 vintertäcke, 2 grimmor, 1regntäcke. Han växer så om några månader är det för litet. Så 105 i täcke har han nu:) köpte ett svetttäcke i 115 och ett i125 fakitskt för när han blir stor passar det:) Sen köpte jag med borsta till honom:) så han inte behöver ha birks:) ihihihh Älskar mina djur någont fruktansvärt! <3<3<3



<3<3



<3<3<3



älskling<3<3



sötmasken <3<3


hahahaha masken och göte:P


Nu blir det att titta lite tv sen krypa ner:)  Puss&Kram//E

saknar min Ricky en massa!

mulle är hemma:)

Idag vid halv 3 kom Mulle:) Min lilla söt b-ponny:) så galet söt. och kommer bli så sjukt vacker som stor:) han är däremot väääääääldigt hingistig:P så han ska kastreas så fort veterinären har tid:) nu är han sjövild. haha Har stått och borstat ut hans långa man:) och klippt bort alla tover och sådär:)

Sen muppade emmy och jag i stallet som vanligt:P hahhaa kommer massa söta bilder ifrån det någon dag:P/

Puss&Kram//E


Min mulle:)



jag vet att jag ser tjockis ut:P är på väg att gå ner i vikt:P

Jag och mulle:)<3



älskling<33




Min sötis birk och julia:)

Nu blir det sängen:D

vill ha:)

Behöver inskaffa mig lite saker till mina hästar:)

Har det mesta förutom extra regn täcken till båda två :) har hittat ettsuper gulligt:P men eftersom båda är killar kanske de e lite sådär:P men super gulligt och då matchar dom jue:D hahaha annars få bara mulle det med stjärnor:P hahahaha

eftersom han bara är 1 och fortfarande växer så behöver man inte köpa massa täcken för dom passar inte sen tyvärr. Men bara han har det han behöver så:)




visst är det gulligt:D

Men fundera även på detta till birk! älskar det:D färgglatt me loove:D


tror det hade passat birk perfekt:D

Men detta ska jag klicka hem nu:)

grimmor:)



till birk:)

till mulle:)



sen flugskydd och grimmskaft fick det bli:)

måste klura på täckerna lite:)

Puss&Kram//E


tadaa

tycker dagen bara ha åkt förbi:S känns som man precis gick upp:P fast jag steg upp halv 12 idag!!! sent som tusan! Gick rakt in i duschen. Sen åt jag lite. tom en hel macka:D hahaha! sen fixade jag lite. sen vid halv 3 åkte jag till sjukhuset. Gick bra. Men ett par tårar kom allt:P hahaha kom hem vid halv 5 sen åt jag en halv pizza:) Efter det bytte vi på våra utmöbler och blabla:P sen duschade jag igen och beställde hem kort till både mig och pappa:)

och nu sitter jag här:) och dricker vatten-.- jag vill ha coooola:D hahaha det bästa som finns:D

Imorgon blir det att storstäda istallet:) Skönt! sen vänta på mulle! ska äntligen rida min älskling igen!känner mig mkt bättre:) hostar fortfarande men inte så mkt:) så imorgon ska jag upp igen:D längtar sönder:)

Ne nu blir det att krypa ner och titta film:)



älskling och tjalle<33

Design tips!

Ska ta och krypa ner nu:) är vråltrött så hoppas jag kan sova:) hade varit underbart att få sova läääänge, riktigt länge. Imorgon ska dagen spenderas på sjukan. Så gäller att vara i form. hahahaha

Sitter fortfarande och fundera över min design. Ha ni något tips på hur man kan göra den snyggare? Just nu ser det ut som en 10åring gjort den. hahaha hade varit roligt att till någon snygg :D moha

Nu blir det en film sen sooooooooova:)

Puss&Kram//E




Darling<3

helt slut

är långt ifrån frisk ännu:( mår åt helvete rent ut sagt. åkte hem tidigt ifrån stallet idag, halv 6 va jag hemma! la mig direkt i soffan.bläää!! håller på att somna hela tiden! men ska inte sova för då lär jag inte somna inatt-.-

idag har vi hämtat hö och halm! skönt att ha det hemma:) imorgon ska jag vara på sjukhuset mkt. Så ska inte till stallet. Men blir det inte för sent och jag må bra sticker jag ut såklart:)

Sen mellan torsdag och lördag kommer Mulle:) Längtar som en liten gris:) Ska bli så roligt att få hem honom:)

vill bli frisk så jag kan rida min prins:D tihihih


Puss&Kram//E



Finaste<3<3



Finaste<3<3



ny design

vad tycker ni?

jag är inte nöjd för 5 öre:S men får be någon med ps fixa en snyggare någon dag:) va ju tvungen att få med mulle:)

Puss&Kram//E

trött och hostar

Jag hostar sönder-.- gaah! dricker snart upp hela flaskan med hostmedicin. haha prövade det en gång men fick magpumpas så det fungera inte.P hahahahha har inte sovit på 3 dygn. hostar ochhostar och hostar-.-

Känner mig helt störd nu-.- hoppas verkligen jag kan få sova inatt, känner att jag behöver sova sönder!
idag har jag haft den sämsta dagen på länge-.- blää!

Ska sätta på en film och försöka tänka på annat och sova:)

Imorgon sticker jag till stallet as tidigt, storstädning som står på listan. Sen om jag inte hostar sönder blir det att ta en liten runda med prinsen:)

Puss&Kram//E

Emmy2 skickade bilderna hon tog:) så slänger upp en nu, kommer flera imorgon:)



Min fina älskling<3

Kategorier

Har gjort kategorier en för varje djur:) ska skriva ett inlägg om dom och sådär:P för er som är intresserade hahaha



mulle

Yoshi mår tack och lov bra igen. inga utslag ingenting :D så skönt och se henne normal igen:) idag har jag spenderat hela dagen istallet:) hämtat hö och sådär:) prata skit.hostat sönder som vanligt-.-

nu ikväll har jag och ellah haft vårat kvällsnacka:D vilket alltid behövs:D hahaha int emånga som har så dålig humor som vi har:D hahaa

Sen ska jag väl avslöja vad som kommer i slutet av veckan;) Mulle:) En 1 årig hingst:) shettis och svensk ridponny:) som jag ska ha och pyssla med:) sen ska han köras in om ett par år:) längtar jätte jätte mkt:) min blogg kommer handla mkt om min utveckling med honom och sådär:)självklart om birk och yoshi och min älskling med:)

Ne ska sätta på en film och sova:)

Natti natti//E



Mulle:)

yoshi!

usch vilken natt:( Yoshi mår dåligt:( så ringde helsingborgsdjursjukhus igår kväll. hon har bubblor påhelakroppensom typ bränner:( en allergiskchock:( Men eftersom hon kunde andas normalt. skulle vi vänta. duschat henne ikalltvatten så fort hon blir supervarm:( Så somnade vi vid klockan 7 idag. Sen sov vi till 12. det behövde vi. hon har inte lika mkt panik idag! annars får vi åka ikväll. annard blir det vanliga veterinären istan på måndag. Hopas verkligen hon blir bättre mitt lilla hjärta!<3

mår fortfarande skit:( snorrar sönder och har en sån jävla hosta :( feber har gått ner lite iallefall:) Skönt det iallefall!

ne ska göra mig iordning lite, sen sticka till stallet. Höhämtning idag igen-.- väldigt roligt att det ska regna med-.-'

Puss&kram//E




gammal men underbart fin bild på Yoshi<3<3

feber-.-'

har fortfarande feber och fökyld och en jävla hosta:( fan vad jag hatar att vara sjuk. finns inget värre! har massa istallet att göra. Har en häst som ska ridas,mockas, hämta hö och sen göra hagar! som vi skulle göra klart i helgen. Få hoppas febern är borta imorgon. Så man kan göra klart nya hagen:)


Ska försöka vila lite. Sen blir det att åka till stallet, hämta hö och lite sådär. Får hoppas man kan piggna till lite.


Puss&Kram//E


shopping:)

Sitter hemmamed feber och näsan bara rinner:( fick sova sittandes bara för att jag skulle kunna andas-.-' så idag tog en kompis hand om birk. och det är illa när jag skippar att åka dit:P men ångesten sitter i kroppen:P tänk om ett ben e svullet:P har han sitt täcke på sig. hahaha jag e så sjukt fjantig:P hahaha


Men passade på att shoppa lite hästgrejer:)

köpte ett par helt underbart sköna ridskor: Mountain horse Easy rider 549 kr

så sköna!:)


sen har jag köpt

1 fleecetäcke
1 flugtäcke
1 skritt täcke

Som jag får på torsdag:)
slänger upp en bild på dom då:)

nu ska jagoch yoshi vila så jag kan försöka bli frisk, så jag kan åka ut till älsklingen imorgon<3


Puss&Kram//E



hästhästhundhund

min uppdatering suger så gör även läsarna:P hahaha

men är som sagt typ aldrig hemma:P är hela dagar i stallet:P där jag bor nu typ. haha inget fel med det:D älskar att vara hos min prins:)

dagen började med att vi åkte och kollade på familjen halls nya häst:) sen åkte jag ut till min:) Satt och snackade lite skit, sen pysslade jag om honom. och gick ner å körde lite horsemanship:) gick toppen. Sen gick jag med honom lös en runda:) Sen gjorde emmy jag och carro våfflor. vi hade en liten häst vid namn birk som stod och försökte ta glasen av någon konstig anledning. hahaha normal ponny jag har:) Sen på kvällen tog jag mig ut påen galopptur:) han tyckte det var super kul :D sen kom jag hem runt 9:P tog faktiskt med mig donken hem:D

Nu ska jag försöka sova:) har massa grejer att fixa innan stallet:) sen blir det stallet hela dagen:D

Puss&Kram//E

kommer nya bilder sen:) tog massa fina med Emmy 2s kamera:D hahha



mina två skatter <3
ni får alla problem att försvinna<3<3
jag har världens bästa och underbaraste djur<3
älskar sönder er två:D<3<3


trött och sliten

idag har vi haft garaget rensing-.-' Skit tråkigt:P tog precis hela dagen! Så är helt slut nu! plusatt jag la mig klockan 4:P för fick oväntat samtal ifrån Ellah:D va fan 2 år sen:D Så vi hade mkt att ta igen. haha:D Väldigt trevligt:D

så ska faktiskt lägga mig tidigt :P det säger jag alltid. Men känner att jag behöver sova sönder känner jag:P haha men förhoppningsvis så :D

imorgon blir det stallet som vanligt:) Puss på min polle!! :D<3<3

Ellah ochjag bestämmde oss även för en resa till Paris nästa sommar:) Sen tänkte vi ta en sista minuten på hösten med:) Men lite dyrt när jag inte har jobb och ha häst och så:P haha Men bara att börja spara:D Ska bli as roligt och jag längtar sönder:D


somni ser har jag ändrat min headline. och nej jag har inte kvar Nova. Så slipper ni fråga mera. utan nu har jag bara min älskade yoshi och min lovely Birk:) <3 Bästa djuren ever<3<3


Puss&Kram//E





Love<3<3

WIIEE:D

Jag har försökt gå ner ivikt:P och nu har jag lyckats:D inte där jag vill vara ännu på långa vägar:D men jag är på g;) ställde mig nervöst på vågen som visade 59 :D wiie! vägde 64 från början. så nu har jag alltså bara 9 kg kvar :D tills jag når 50:D dit kommer jag en dag:D jag är fortfarande tjockis men förhoppningsvis går det bara neråt:D låter kanske lite för vissa. men jag har sn kroppsform ifrån början. jag ser asså tjock ut när jag väger 59. jag tycker jag själv ser normal ut när jag väger 45.men lite fett på kroppen ska man ju ha:D

och hur har jag gått ner ivikt:P jag har inte en jävla aning om rent ut sagt:P jag tränar ingeting  men funkar tydligen endå:P hahahaha  bara hoppas det fortsätter:P hahahaha


Puss&Kram//E





RSS 2.0