taggad!

åhh jag är så taggad på att se alla bilderna på hundarna:D hahaha kan knappt vänta :D

Trodde det skulle bli en tråkig kväll, men icke :) Gick upp till Frida och Ida och kollade på när frida färgade håret:P Sen stack vi ut och lallade oss typ:P sjöng lite ulf lundell och tomas dileva eller vafan han heteR:P så har dne jävla låten på huvudet:P haha. Men var väldigt trevligt :)

Tänkte sätta mig och spela lite, sen blir det sängen. Ska upp till sjukhuset i morgon-.- Fett längesen man var där så var v'l dags nu -.- booorring!

Puss&Kram// E




brunt hår igen?

Morsdag

jag önska jag med kunde ge min mamma en stor kram och säga jag älskar dig och säga grattis på morsdag. Det är en dröm. Men tyvärr kan jag inte det:( Istället är du i himmlen. Men jag vet att du har det bättre där du är nu. Jag saknar dig varje dag.  För mig är du världens bästa mamma<3 Även om du inte är hos mig nu, vet jag att du tittar ner på mig då och då:') Du är en ängel, precis som du sa till mig. Änglar finns! och jag tror det är sant. för du är den vackraste änglen som finns!

Tack för att du är min mamma<3 kunde inte ha fått någon bättre <3 jag önska jag kunde få se dig le igen.


Jag älskar dig mamma <3




Vila i frid mammi <3


Fotografering

Idag har hundarna blivit fotograferade av Jennica en väldigt trevlig och duktig tjej:)  http://www.jenfotografi.com/ :) Hundarna va riktigt lugna :)  vi hade även dom lite lösa. trodde dom skulle sticka direkt men inte:) Så hoppas det blev många fina bilder :D åhh vad jag längtar tills vi får dom:) Tusen tack för idag jennica:)

Orkade inte blogga igår. låg som en död säl på soffan! tror aldrig jag varit så trött i hela mitt liv. haha :P och hade migrän oxå -.- Så det va inge roligt alls! Nova va även på rymmen. hon var hos Ida i helgen. Så vi har haft det super lugnt hemma. haha. Så passade på att storstäda igår :P 

Idag har vi inte gjort mer än att handla och fotograferas, eller ja hundarna:) Sen har jag lagat lite middag nyss. Och nu vet jag inte vad som händer. Är ju sånt sjukt underbart väder ute :D

i fredags den 28 så var det 5 månader sen min älskade ebba gick bort:( jag skrev ett långt inlägg om det, men när jag nästna va klar så försvann det:'( ska ta och srkiva ett nytt. jag saknar dig ebba!!!!!!!!!! Du är mitt allt <3<3


Puss&Kram// E


min stjärna<3
min bästa vän<3
jag älskar dig. och tiden med dig va det bästa jag fått <3
saknar dig så det gör ont min prinsessa <3
7/8-97  -  29/12-09

grillning

Inte orkat blogga idag, har knappt varit hemma. har preis lagt mig i sängen och ska strax sova, Är galet trött!!

Idagen började med att vi gick upp 11 sen åkte vi in till stan och gick lite ärende och köpte lite nya grejer till hundarna. Tyvärr köpte vi ett för stort halsband till Yoshi så ska ner och byta det. Får se om vi gör det i morgon.

Sen åkte vi hem och gjorde lite lunch och sen slängde jag mig i duschen och fixade mig. Sen vid 7 grillade vi med ida och frida och co:) Blev skit gott!! Sen efter det spelade vi kubb, tjejerna emot killarna, och ja tjejerna var ju lite bättre då :D vilket inte va oväntat :D hahaha

Ihelgen ska Nova vara hos Ida :) Så blir lite lugnt här hemma :) Men saknar redan min lilla Novis! Imorgon blir det att städa och lite så här hemma, sen blir det brännboll vid 8 tiden :)


Puss&Kram//E




bra dag

Inte orkat skriva något idag. Som sagt idag har det varit en bra dag:)


Gick upp vid 8 idag-.- Trött och irriterad. Har ett jävla morgonhumör. Satte mig framför tvn och åt frukost, sen gick jag ut med hundarna och busade lite:) Sen tog jag tag i städningen, och skurvade golven och plockade lite och tvättade lite. Sen kom Frida och Ida ner. Och vi såg världens roligaste grej:P HAHAHHAAAHA skämten som aldrig kommer att dö ut : )  Sen efter det stack vi ut med hundarna. Sen stack vi hem och åt lite, sen mötte vi upp ida och frida igen och drog ner till örbäcken :) Yoshi simmade faktiskt några tag :D hiihhi sötnöten :) Var typ 15000 mygg -.- vad jag hatar mygg!!

Sen när vi kom hem slängde jag hundarna i duschen, dom luktade skit och hade 5 kilo sand med sig in. Så nu ligger dom nerbäddade i täcken i soffan och sover så gott:) Söt sakerna <3 Skulle man göra utan dom:D


SKa bädda rent i sängen nu, sen blir det att krypa ner. Är riktigt jävla trött -.-' Imorgon är det grillning som står på listan :) Trevligt trevligt:) Ska bara komma på något att grilla :P hahaha


Puss&Kram// E







<3<3


blablabla

Dagen har som sagt varot skit, hoppas på en toppen dag i morgon :) Tänkte strax ta och krypa ner!
Ikväll har det inte hänt ett jävla skit, diskat och städat lite, sne har jag bara spelat! fundera på att ta ett lite game till nu innan jag ska sova:P hahaha.

aja som sagt hoppas på en bättre dag i morgon! :D

Puss&Kram// E


stress stress!!

Stressen bara ökar och ökar! Jag känner mig tolalt sönder stressad! och helt virrig hela jag:S Sen lägga på att jag är utbränd på det är ju en jävligt bra blandning! Den sista tiden har varit toppen. Utan stress utan någonting. Men självklart skulle inte det hålla i sig. För jag har alltid sån jävla otur med precis allting -.-'  Jag orkar inte stressa mera jag vill inte stressa mera!!!! Bllää idag ska jag ägna hela dagen åt att sätta mig och spela! det är fan det enda som kan få mig på andra tankar just nu!!

Gaah behövde bara få ut det:P Jag är inte mer än männsika så, visa dagar mår man bara skit och andra så mår man bra  :) Bara att hoppas på att det blir bättre i morgon!


Nee nu sk jag dra på musik och sätta mig och game och glöma verkligheten för ett ögonblick!!


Puss&Kram// E

tack pappa <3



Miss my lovely hair <3


ut

jag är fruktansvärt arg på en grej idag. Kommer att ta upp det liter senare idag!

Har nyss ätit lite frukost, blev vitlöksbröd och oboy:P hahaha.. Inte det godaste! men det gick ner.. är man hunrig så är man:P haha..

SKa strax ut med hundarna, sen ska jag faktisk ta och städa klart här :)


Puss&Kram// E

Vilken jävla dag!

Fy fan vilken dag säger jag bara :S Har suttit med papper hela dagen typ! Allting har krabbar, men fått klartheter i det mesta nu! Gått igenom alla räkningar. Men det fattas en :( så måste leta i morgon!! jag har aldrig slarvat bort något viktigt papper innan! Så har lite panik.

Sen fick jag lite besök av Frida och ida som kom och snackade lite skit:) Super trevligt måste jag säga:)

Älsklingen lagade mat och sen hjälpte han mig att städa nu ikväll:D jag säger bara applåder till honom :D Hoppas det håller i sig;) haha!

Nu ikväll har vi städat vardagsrummet och hallen och köket. Plockat ur alla skåpen i köket.Så ska bara stoppa in dom efter att vaktmästaren har varit här i morgon :) Sen ska jag ta och städa toan och sovrummet imorgon, sen är det klart:) Riktigt skönt!

Hundarna skulle ha fotograferats idag, men blev ett litet missöde eller vad man ska säga:) så vi ska planera in någon ny dag:) 

Nee nu ska jag krypa ner och pussa på min älskade sambo :) Som jag älskar såå grymt jävla skit mycket :) <3




Min själsfrände <3

Överdrivetjävlaskitkär


trött trött trött

inte orkat blogga idag. har och är trött som fan! har degat framför tvn hela dagen typ:P Sanerat ute i köket med :P haha det är väl vad jag gjort:P så i morgon ska jag städa resten av lägenheten -.-' Men vid 1 ska hundarna fotograferas om vädret är på vår sida vill säga:) Hoppas verkligen det:)

En grej som är vädlgt rolig, är att får hundarna en ny leksak är den sönder på1 minut:S verkligen roligt att ge dom något!  Hundarna har varit ute och busat med Ida och Frida nu ikväll. Så blev en lugn stund:P haha Sen stod vi ute och snacka ett lite tag:) alltid trevligt:) Så på fredag ska vi ta något att äta antingen grilla eller äta tacos:) Så det blir trevligt:)

Nee nu ska jag äntligen sova!!!!!!!!:D

Puss&Kram//E

BLLÄÄ!!

FY fan vad trött jag är:S Sov inte ett skit i natt typ. Låg och vred och vända, klockan blev 3 sen 4 sen 5 sen 6!! ÅHH!! jag som har massa skit jag ska fixa idag! Men nej det orkar jag inte! Ska bara åka till sjukhuset sen ska jag fan inte göra ett jävla skit! SOVA i 20000 år!


Nee ska fan äta lite sen slänga mig i sängen igen tror jag !!


TACK OCH HEJ!



Pöss

Jaahopp då ska man komma på något att skriva. Har hänt ett ksit idag faktikst:P Inte haft orken och på söndagar ska man ju vila. hahaha! Har inte gjort mer än jaa suttit framför datan :P haha

Hundarna har varit och badat en sväng med idag och frida :) Yoshi luktar mums just nu. haha! så den tösen ska in i duschen i morgon:D Men hon är så lätt att dushca så inget jag bävar för direkt :D haa

Imorgon ska jag till sjukan, sen kanske hänga med ölsklingne till tandläkaren och springa ett ärende på banken :) Sen köpa något nytt till hundarna:) Så det är vad som händer i morgon :)

jag har varit så jävla förbannat nu ikväll, det finns fan människor till allt!! jag tycker så sjukt synd om Jennie och lilla Rocky :( Hopaps verkligen allting löser sig!!


Nee nu ska jag spela lite sims:D hahahaha

Puss&Kram// E



Idag är små tjejern hela 8 månader:D fast dom är inte såhär små länge:D haha





Det finaste jag har <3<3

Tacos

Vart är mitt underbara sommarväder?-.-' Ser ut att bli regn när som helst! såå jävla tråkigt.... Så idag blir det att ta ett ryck och städa och plocka lite här inne när man inte kan vara ute och mysa i solen! -.-' Tråkigt som tusan!!

Ska snart ta och handla lite sen blir det att laga tacos! MUMS! Sen blir det väl att betala lite räkningar, som är såå jävla roligt!! pengarna bara flyger iväg på skit rent ut sagt! Kunde haft roligare för dom pengarna =D haha.. Men så är väl vuxen livet:P haha.. 

Ne nu blir det att handal så man får någon mat i magen! 


Puss&Kram// E



Vi hörde ihpp<3
Jag saknar dig :'(

Massa bilder

Precis kommit in ifrån en mysig promenad :) Som vanligt släppte vi först hundarna där dom får vara lösa. Så dom får spirnga och busa lösa :) Så vi går alltid dit innan vi går :) Dom tycker det är så jävla roligt:) Självklart tog jag massa bilder:P haha .. Sen försökte jag sätta dom på kullen med maskroser men det gick ju som det gick:P haha. Nova ville äta gräs istället, och sen tog jag emot solen:P hahaa! men blev ett par bilder :) Så slänger upp dom :)


En busig Yoshimask och sin älskade pinne :D




Finaste tjejerna ever <3



Sötnötterna <3


Nova<3



<3<3



Nova älskling <3<3



Yoshi älsk<3<3



<3<33



<3<3<3<3


Mina underbara älsklingar <3<3


Underbara värme:D

Åter igen sol och värme =D Så jäkla underbart!! Älsklingen och jag tog precis en promenad till affären och handlade lite skit som behövdes och även saker som egentligen inte skulle med..  Men av någon anledning blir det alltid så :P haha..

Sov typ inte ett skit i natt, så är trött som en jävla gris.. Och det är typ 40 grader i lägenheten -.-' Fy fan asså! 'ven vi har dragit ner markisen och öppnat alla fönster! USCH!!! Tänkte snart sticka ut och spendera ett tag ute, synd om hundarna att vara inne när det är så varmt inne. kanske dra ner till örbäcken så dom får bada lite :) Ja får se vad det blir!


Puss&Kram// E




<3


gässssssssp!!

gäässp!!!

Är så sjukt trött! sov inte många timmar i natt som sagt:/ Inte hundarna heller dom ligger och snakar här jämte :) Små fisarna :) Tänkte faktiskt ta och krypa ner jag med!

Idag har det inte hänt så mycket :) städade som sagt och sen varit ute och busat och gått med hundarna som vanligt:) Sen gick bort till affären en runda:) Sen blev det lite basket med Albin. Ja det är väl i stortsett vad som hänt idag:)
Vädret ha varit helt underbart <3 massa kärlek på det igen:D haha Pappa ringde och sa att de hade haft ösregn och åska. Så jag hoppas verkligen inte att det kommer hit!

nee nu ska jag mysa lite med pojken min:) <3

Puss&kram// E



Finaste <3


Vilken natt-.-

Vilken natt säger jag bara -.- Kan säga att den har med en liten Nova att göra-.-  Så idag är vi alla trötta som fan:P
Vaknade riktigt rent idag. men skönt att få sova några timmar i allefall. Så vi stack som vanligt ut med hundarna först. i det helt underbara vädret!!:D Mee love!!

Har nyss städat, dammsugit och torkat golven. Var sand överrallt, Hundarna tog med sig halva stranden hem igår. haha  Sitte roch fundera på va man ska laga för mat idag!:S Samma jävla grej varje dag:P hahaha. Har massa tonfisk hemma, men vad ska man göra utav det då:P hahaha. Nee får ta och lägga över det ansvaret på min käre sambo:) Någon nytta ska han göra idag:D hahaha..


Nee nu ska jag ta och hänga upp tvätten som ligger och väntar -.-


Puss&Kram// E



Bild från förra året :)

älskar dig babylove<3<3

Grillning :)

Har precis varit och grillat vid örbäcken :) Årets första grillning för min del:) Hundarna badade i sjön:) sen har dom lekt sönder och grävt gropar. Eller ja Nova grääver och yoshi står under och tar emot all sand. hahaha .Så nu ligger dom och sover så gott:) Ska snart slänga in dom i duschen, för dom luktar verkligen inte gott :P

Sen när vi kom hem lämnade vi hundarna och gick ut och spelade lite basket. Fy fna vilket underbart väder det är ute idag!! åhh kärlek på det asså! Hoppas det blir lika fint väder i morgon!! :) 

Kommer lite bilder ifrån dagen :)



bad flickorna :)<3


<3



Nova älskling<3



<3<3



älsklingen Yoshi<3<33



<3<3<3



nova gräver och yoshi tar emot :P hahaha

Men såhär ser yoshi ut efter:P hahaa






<3<3



Finaste <3<3


Nee nu ska jag slänga nova och yoshi i duschen:)

Puss&Kram// E


sommar värme:D

igår hade jag besöksrekord:D fan vad coolt. hahaha! Men det går nog ner idag:D hahaha!! annars är det lustigt!

Har nyss kommit in ifrån att varit ute och släpphundarna i hundsaken. Dom älskar verkligen att vara lösa. Sen efter det gick vi en lite runda:) I det helt underbara vädret. Det är ju fan sommar ute:O Skit varmt och jag är as taggad på att bada:P haha  Hoppas det håller i sig så man kan bada :D

På söndag eller någon dagi veckan ska hundarna fotograferas. Camilla tipsade mig igår. Hon hade tagit jätte fina bilder på henne dotter. Så jag vill ju ha en ritkigt fin bild på mina flickor :) Man kan inte få för mycket bilder på dom :D   på tal om bilder så tog jag några idag:P hahah Jag är inte lika proffsig men edå :D hahaha

Tycker Nova har blviit så smal igen :( Det är inget fel på henne för det har vi kollat upp. Men hon äter jätte dåligt, bytt foder hur många gånger som helst. Har ett knep nu så nu äter hon riktigt :D så hoppas hon går upp i vikt snart! :)


Nova <3



En jordig Nova :) haha<3



Fin tjejen<3


Alltid samma :) ingen kan ha varsin:) haha <3



<3<3



Yoshi<3<3<3



Sötnöten<3<3



Yoshi skulle precis göra high five men jag fick inte med det riktigt:P hahahahaha



Puss&Kram// E


;D

Puhh. viilken jävla huvudvärk jag har. Det är riktigt kvavt ute. Blir säker åska. Jag HATAR verkligen åska och är totalt livrädd för det:P  Sätter mig helst under ett täcke och skakar:P hahaha Hoippas verkligen inte att det börja åska och blixtra och skit.


Ellah inlägg om mig var fan bäst. hahaha den människan är på ritkigt galen :D Min lilla tottokompis :D hahaha. Synd bara att det tar henne 200 år att ta sig till Västervik!! Fan jag saknar  tiderna då vi var en aktiv csklan! haha jaa man börja bli gammal. det var ett tag sen man tog av sig headsetet och la gamingmusen åt sidan. HAHAHAHA 

Nee orkar inte skriva mer nu:P hahaa

Puss&Kram// E

kika även in på
www.RicoKeeda.blogg.se en toppen blogg:)





en väldigt söt liten Nova :D



en väldigt liten yoshi:D <3<3<3

GAAAH SSÅ SUR

jag är riktigt jävla sur. kan inte gå in direkt på vad som har hänt här i bloggen. Men jag hatar folk som ber mig om pengar. Varje månad kan jag låna pengar eller nej det är inte låna utan det är FÅ! jag är fan inte gjord av pengar. jag hade bra emd cash när jag bodde hemma.

Men nu bor jag tillsammans med min sambo  och vi har två hundar.  Så dit går alla mina pengar. Så sluta ring och be om pengar, hela jävla tiden! det rör ju sig inte om någon hundralapp utan om tusentals kronor!!! fy fan vad sur jag är!!!

Hade mamma varit här hade allting varit så jävla mycket bättre!!!!  Hon hade tagit tag i detta för längesen så det inte blev såhär!!  GAaah! mammi miss you<3<3

Ikväll blir det pizza till middag! alla skulle äta pizza idag så jag var med tvungen till det:P hahaha!!
ne nu ska jag sätta mig och sura i ett hörn eller något. hahaha


Puss&Kram// E




Old pic på mig:D hahahaa

Ny badade hundar

Hundarna var helt underbara att duscha idag :D Dom stod blixstilla båda två:O Omg!! Men dom var bra trötta med. Nu ligger dom och sover så gott! Skönt!! :)

vart är solen? alla verkar ha sol förutom vi. Det är skönt ute nästna lite kvavt. Men ingen sol -.-' Jag är taggad på sol och bad:D haha så sommaren är välkommen :) 

Vet inte vad men man ska skriva mer:P haha Värdelöst att blogg egentligen! haha..


Puss&kram// E



HAHAHAHAHHA
måste bara bjuda på denna!
asås kolla Yoshis utryck :D HAHAHAHAA

Pilutta dig

Fick sovmorgon tills 11 O.o !! Hundarna låg och sov hela tiden! vilket är rekord! såå jäkla skönt att få sova ut =D Men Yoshi var jätte trött när vi skulle gå ut :P hahaha Den hunden kan nog sova bort en hel dag om ingen väckte henne. hahahaha

Har nyss ätit lite frukost och kollat top modell! haha. Tänkte snart hoppa in i duschen sen ge mig på att duscha nova och yoshi! hahaha. Så det är min svåra uppgift idag. haha! Nova hatar att bli duschad, yoshi är väl lite sådär. SÅ får hoppas det går bra idag :D


Puuss&Kram/ E



Lilla Nova :) här va hon inte gammal : 10 veckor tror jag :D

Taaddda!!

Taadda då har man skaffat en ny blogg. Kände att det var på tiden :) Min design ska INTE se ut så!:P Utan det är bara förtillfället. Finns det någon som kan hjälpa mig med designen så vore det toppen!


Har storstädat lägenheten idag. Då menar jag verkligen storstädat! Va och handlade massa rengöringsmedel och skit. Sen jävla satte vi igång:P haha. asså jag hatar att lägga pengar på rengöringsmedel :S Det känns så värdelöst. Men sen lutkar det ju så gott i lägenheten efterråt så kanske är värt det endå :D haha..

Som sagt dagen började med att vi gick och storhandlade! Så nu har vi handlat för en vecka. Men det värsta va att gå hem med alla kassar:P Höll på att dö.. svetten bara rann och jag längtade verkligen efter att ha körkort. Men snart har älsklingen det! vilket kommer bli riktigt jävla skönt:)  Så idag har vi bara städat och varit ute och busat med dom små liven :) <3  fan jag är taggad på att bli bra igen! så nu kör vi!! Tack pappa för att du peppar mig iongeom detta! Du är världens bästa pappa och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig! <3<3 Som du säger det är alltid du och jag i alla lägen :) <3

Jag måste länka till en toppen blogg!

Http://desideriaa.wordpress.com Min lilla tottokompis ellah! som jag saknar! Vi har samma humor, hon är lika muppad som jag:D Så vi är väl helt enkelt bäst! haha! Eller jag iallefall :)  Här kommer en bild på  min tottokompis =D





Har två riktigt trötta små fissar jämte mig :) Skönt med lite lugn och ro ibland! haha :) Kommer lite bilder på dom små :) Som inte är så små länge :O



Nova<3




yoshi <3<3



Mina fina flickor <3

Nee nu ska jag borsta tänderna =D

Puss&Kram// E


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0